Svingkraner fra 15 kg til 2 tons

 

En svingkran kan hjælpe med til aflastning af medarbejdere, således risikoen for arbejdsskader og overanstrengelse reduceres betydeligt. Resultatet er mindre fravær og øget effektivitet i virksomheden.

Hos Alvac Industry udvikler og producerer vi løfteudstyr, herunder svingkraner, der opfylder mange forskellige behov for løft og håndtering af emner i mange forskellige virksomheder og brancher.

Uanset om der skal løftes 15 kg eller 2.000 kg er en svingkran en ideel løsning for virksomheder, hvor der er behov for gentagne løft indenfor et afgrænset område.

Sortimentet spænder lige fra gulvmonterede søjlesvingkraner, flytbare/mobile svingkraner, loftmonterede svingkraner, samt vægmonterede svingkraner. Søjlesvingkraner fås både med en fodplade til gulvmontering eller uden fodplade til montering af søjlen direkte i betonfundament. 

 

Svingkran-alvac svingkran2_alvac 

 

Kundetilpassede svingkraner

Hos Alvac Industry producerer vi svingkraner til vores kunders ønsker og behov, og udstyrer den med det løfteværktøj, som løser opgaven bedst i den aktuelle situation. Uanset om opgaven kræver, at der skal løftes med vakuum, løftemagnet eller specialværktøj, så kan vi levere en komplet løsning fra start til slut. For virksomheder, hvor der stilles der særlige krav hygiejnen, f.eks. i fødevareindustrien og medicinalindustrien, har vi også stor erfaring med kundetilpassede svingkraner i rustfri stål.

 

Kontakt os for et møde

Ønsker du et tilbud eller demonstration af en Alvac svingkran, er du velkommen til at kontakte Alvac på telefon +45 9781 0304 eller ved at benytte kontaktformularen her på siden.

Spørg til vores svingkraner