Bedre arbejdsmiljø med søjlekraner

En søjlekran er et uundværligt redskab i virksomheder, hvor der er tunge og gentagne løft inden for et mindre område (2-5 meters radius). Det kan f.eks. være emner der skal løftes til og fra maskiner, på transportbånd og meget andet. Som navnet antyder, tager en søjlekran udgangspunkt i et metalsøjle, mens selve armen på søjlekranen både kan være en fast svingarm eller en knækarm.

Fordelen ved en søjlekran med knækarm er, at en knækarm ofte giver mere bevægelsesfrihed til løft og håndtering af mindre emner (typisk op til 500 kg), mens en svingkran ikke har helt samme fleksibilitet. Til gengæld har en søjlekran med svingarm kapacitet til at løfte tungere emner (op til 2.000 kg). Vi hjælper naturligvis med at finde den optimale løsning til din virksomhed ud fra jeres ønsker og behov.

En søjlekran kan både støbes ned i gulvet, boltes fast eller den kan vælges med fodplade, som gør det muligt at flytte den med en gaffeltruck. Den kan endvidere leveres i rustfri stål til virksomheder med særlige hygiejnebehov.

 

Søjlekraner til ethvert behov

Uanset hvilke emner du ønsker at løfte, kan vi levere værktøj der passer nøjagtigt til behovet. Vi er specialister i alt fra vakuumløftere, magnetløftere, specialdesignede klemmeværktøjer, så det er nærmest kun fantasien der sætter grænserne.

Vi har gennem tiden leveres søjlekraner til en lang række industrikunder, som har haft behov for løft af alt fra sække, kasser, metalemner, vindmøllevinger, vinduer og meget andet.

Ønsker du et tilbud eller demonstration af en søjlekran, er du velkommen til at kontakte Alvac Industry på telefon +45 9781 0304 eller ved at benytte kontaktformularen.

BLIV KONTAKTET AF OS