Mobilt løfteudstyr til gaffeltrucks og stablere sikrer virksomheder hurtigt, effektivt og fleksibelt lagerpluk. Mobilt løfteudstyr til gaffeltrucks og stablere eliminerer de tunge løft og skaber et øget arbejdsmiljø. Selvom der skal løftes og håndteres tunge og store emner, findes der ikke en bedre måde at sikre skånsomme løft for medarbejderne.

Vores sortiment af mobilt løfteudstyr gør det muligt at opbygge en løsning, der lever op til en lang række forskellige opgaver. Sammen kan vi finde den bedste løsning til din virksomhed.

 

Fordele ved mobilt løfteudstyr til gaffeltruck og stabler

Mobilt løfteudstyr kan håndtere tunge og gentagende løft. Derfor vil man ved brug af det aflaste sine medarbejdere og mindske risikoen for arbejdsskader og generel overbelastning. I sidste ende betyder det lavere fraværsprocent og en øget effektivitet i virksomheden. Ved manuelle løft vil en medarbejder forståeligt nok være mindre effektiv om eftermiddagen, hvor trætheden sætter sig i kroppen. Men med mobilt løfteudstyr fastholdes effektiviteten, fordi der ikke foretages manuelle løft.

Med det rette løfteudstyr til gaffeltrucks og stablere opnår du fuld mobilitet, når du håndterer emner. Mobilt løfteudstyr, der er monteret på gaffeltrucks eller stablere er essentielt at bruge, hvis man plukker gods fra lageret. Ved at montere løfteudstyret på en gaffeltruck kan man nemt køre læsset ind i en container eller lastbil. Mobilt løfteudstyr kan effektivisere en mand til at håndtere emner op til 80 kg. alene.

Med specialdesignet løfteudstyr kan man designe udstyret til at arbejde inden for en optimal rækkevide med justerbare højdemuligheder, der gør plukningen fra fx pallereoler mere effektiv og optimal.

 

Mobilt løfteudstyr til lager og distributionscenter

Alvacs mobile løfteudstyr egner sig især til distributionscentre og lagre, hvor der er behov for hurtige og fleksible løft af kasser, poser og paller uden at det går ud over ergonomien. Vi er både leveringsdygtige i fastmonteret og aftageligt løfteudstyr til truck og stabler/palleløfter. Det fastmonterede løfteudstyr kan både monteres hos os eller klargøres til montering ude hos jer. Det aftagelige løfteudstyr er specialdesignet til hurtig montering og afmontering, således truck eller stabler kan omstilles til anvendelse af pallegaflerne.

Uanset hvilke emner der skal løftes, kan vi levere en løsning. Vores løfteudstyr til gaffeltruck kan leveres med vakuumløfter, løfteåg, el-talje, magnetløfter eller andet løfteværktøj. Det er muligt at montere vores mobile løfteudstyr på stort set alle gaffeltrucks og stablere. Løftekapaciteten afhænger dog af maskinens stabilitet. Vores løfteudstyr bruger strømtilslutningerne: 24 volt, 36 volt, 48 volt eller 80 volt DC. Men løfteudstyr til gaffeltrucks og palleløftere kan endvidere leveres til hydraulik i tilfælde af diesel- eller gasdrevne gaffeltrucks. Alle vores løsninger er selvfølgelig CE-godkendte og overholder gældende lovgivning og lever op til de stillede krav af Arbejdstilsynet.

 

Vakuumløfter til gaffeltruck Vakuumløfter til el-stabler

 

Mobilt løfteudstyr designet ud fra dine behov

Hos Alvac er vi specialister i mobilt løfteudstyr, mens du er specialisten i din virksomheds behov og processer. Sammen kan vi skabe en kundetilpasset løsning af mobilt løfteudstyr, der vil effektivisere jeres processer og samtidig skåne medarbejderne. Hos os får du personlig rådgivning og vejledning til at finde det løfteudstyr, der er bedst til din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende samtale eller via kontaktformularen.

 

Løfteudstyr til lager og distributionscentre loefteudstyr-video

Uanset hvilke emner der skal løftes, kan Alvac levere en løsning. Vores løfteudstyr til gaffeltruck kan leveres med vakuumløfter, løfteåg, el-talje, magnetløfter eller andet løfteværktøj.

 

Undgå daglige manuelle løft

Daglige og gentagne manuelle løft af tunge emner som fx kasser, sække og dunke kan føre til tidlig nedslidning af medarbejdere med større sygefravær til følge.

Hos virksomheden Tvilum, der producerer plademøbler til kunder hele verden over, har de gennem en årrække anvendt vores mobile løfteudstyr på deres lager i Fårvang.

Løfteudstyret er monteret direkte på Tvilums el-stablere og i en hverdag, hvor medarbejderne håndterer mange tunge kasser, minimeres risikoen for arbejdsskader derfor betydeligt.

Det mobile løfteudstyr er en ideel løsning på lageret, da det giver en større fleksibilitet end fx end loftmonteret løfteudstyr som fx en traverskran. Tvilums løfteudstyr er monteret med vakuumåg, således kasser kan løftes uden at blive beskadiget. Den valgte vakuumløfter kan hos Tvilum løfte kasser op til 75 kg.

Specifikationer

Det er muligt at montere Alvacs løfteudstyr på stort set alle gaffeltrucks og stablere. Løftekapaciteten afhænger dog af maskinens stabilitet.

Strømtilslutning: 24 volt, 36 volt, 48 volt eller 80 volt DC. Alvacs løfteudstyr til gaffeltrucks og palleløftere kan endvidere leveres til hydraulik i tilfælde af diesel- eller gasdrevne gaffeltrucks.

Alvacs løsninger er CE-godkendte og overholder gældende lovgivning og lever op til de af Arbejdstilsynet stillede krav.

Bliv kontaktet af os