Alvac A/S har gennem mange år udviklet og produceret løfteudstyr til montering på gaffeltrucks og stablere, med formål at sikre virksomheder hurtig, effektiv og fleksibel lagerpluk. Selvom der skal løftes og håndteres tunge og store emner, findes der ikke en bedre måde at sikre skånsom løft for medarbejderne.

 

Mobilt løfteudstyr til lager og distributionscenter

Alvacs mobile løfteudstyr egner sig derfor især til distributionscentre og lagre, hvor der er behov for hurtig og fleksibel løft af kasser, poser og paller uden at det går ud over ergonomien.

 

Vakuumløfter til gaffeltruck Vakuumløfter til el-stabler

 

Vi er både leveringsdygtige i fastmonteret og aftageligt løfteudstyr til truck og stabler/palleløfter. Det fastmonterede løfteudstyr kan både monteres hos ALVAC eller klargøres til montering hos kunden. Det aftagelige løfteudstyr er specialdesignet til hurtig montering og afmontering, således truck/stabler kan omstilles til anvendelse af pallegaflerne.

 

Løfteudstyr til lager og distributionscentre loefteudstyr-video

Uanset hvilke emner der skal løftes, kan Alvac levere en løsning. Vores løfteudstyr til gaffeltruck kan leveres med vakuumløfter, løfteåg, el-talje, magnetløfter eller andet løfteværktøj.

Specifikationer

Det er muligt at montere Alvacs løfteudstyr på stort set alle gaffeltrucks og stablere. Løftekapaciteten afhænger dog af maskinens stabilitet.

Strømtilslutning: 24 volt, 36 volt, 48 volt eller 80 volt DC. Alvacs løfteudstyr til gaffeltrucks og palleløftere kan endvidere leveres til hydraulik i tilfælde af diesel- eller gasdrevne gaffeltrucks.

Alvacs løsninger er CE-godkendte og overholder gældende lovgivning og lever op til de af Arbejdstilsynet stillede krav.


Gode link til viden omkring løft og arbejdsmiljø indenfor lager- og logistik

På arbejdstilsynets hjemmeside er det også muligt at teste, i hvor stor grad forskellige typer af løft kan påvirke kroppen. Tjek dine løft

Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros.

Bliv kontaktet af os