Alvac

Løsninger

Søjlekraner

Søjlekraner

En søjlekran er et uundværlig redskab i virksomheder, hvor der er tunge og gentagne løft inden for et mindre område (2-5 meters radius). Det kan f.eks. være emner der skal løftes til og fra maskiner, på transportbånd og meget andet.

LÆS MERE »


Servicering og lovpligtig eftersyn af løfteudstyr

Hos ALVAC tilbyder vi et årligt servicetjek af jeres løfteudstyr, uanset om det er leveret af ALVAC eller andre leverandører. Det sikrer ikke blot at arbejdsmiljøloven overholdes, men forbedrer også driftsikkerheden og minimerer omkostninger til vedligeholdelse.

LÆS MERE »


Løfteåg i høj kvalitet – WLL fra 1.000 – 15.000 kg

Hos Alvac finder du et stort udvalg af løfteåg til hurtig levering og særdeles konkurrencedygtige priser. Vi er specialister i alle typer af løfteåg, uanset løftekapacitet. 

LÆS MERE »


el-taljer og el-hejs

El-hejs og taljer

Alvac forhandler et bredt sortiment af el-taljer til professionelt brug. El-taljerne benyttes til en lang række af vores løfteløsninger, f.eks. traverskraner, søjlekraner og meget andet.

LÆS MERE »


Vinduesløfter – løft af vinduer og glas

LÆS MERE »


vakuumaag

Vakuumåg til løft af møllevinger og andre store emner

Alvac A/S har i en årrække samarbejdet med førende vindmølleproducenter omkring effektivisering af løft og håndtering af møllevinger. Vi har derved opnået unikke kompetencer indenfor udvikling af vakuumåg til løft af tunge emner.

LÆS MERE »


Vakuumløfter – skånsom løft af ethvert emne

En vakuumløfter fra Alvac A/S hjælper både til at øge effektiviteten og skåner medarbejderne i forbindelse med tunge og gentagne løft. Vakuumløftere kan med fordel benyttes til især uhåndterbare emner, hvor man ønsker et hurtigt og skånsom løft uden risiko for at lave skader på emnet.

LÆS MERE »


Svingkraner til industrien

Vi hjælper med svingkraner til kundespecifikke emner

En svingkran kan hjælpe med til aflastning af medarbejdere, således risikoen for arbejdsskader og overanstrengelse reduceres betydeligt. Resultatet er mindre fravær og øget effektivitet i virksomheden. Hos Alvac Industry udvikler og producerer vi svingkraner til ethvert behov.

LÆS MERE »


Løfteudstyr til gaffeltruks

Løfteudstyr til gaffeltruck / stabler

Alvac A/S har gennem mange år udviklet og produceret løfteudstyr til gaffeltrucks og stablere, med formål at sikre virksomheder hurtig, effektiv og fleksibel lagerpluk. Selvom der skal løftes og håndteres tunge og store emner, findes der ikke en bedre måde at sikre skånsom løft for medarbejderne.

LÆS MERE »


Traverskran

En traverskran giver unik mulighed for at medvirke til ergonomiske løft af tunge emner over større arealer, f.eks. bordplader, metalemner, kasser, vinduer og meget andet. Vi er leveringsdygtige i skinnesystemer i både aluminium og stål, som tilpasses individuelle behov. 

LÆS MERE »