Alvac

Referencer

Mobilt løfteudstyr til Tvilum

Daglige og gentagne manuelle løft af tunge emner, f.eks. kasser, sække og dunke kan føre til tidligt nedslidning af medarbejdere med større sygefravær til følge.

Hos Tvilum, der producerer plademøbler til kunder over hele verden, har man gennem en årrække anvendt Alvacs mobile løfteudstyr på virksomhedens lager i Fårvang.

Løfteudstyret er monteret direkte på Tvilums el-stablere, og i en hverdag, hvor medarbejderne håndterer mange tunge kasser, minimeres risikoen for løfteskader derfor betydeligt.

Det mobile løfteudstyr er en ideel løsning på lageret, da det giver en større fleksibilitet end f.eks. end loftmonteret løfteudstyr som f.eks. en traverskran. Tvilums løfteudstyr er monteret med vakuumåg, således kasser kan løftes uden at blive beskadiget. Den valgte vakuumløfter kan hos Tvilum løfte kasser op til 75 kg.


Løfteudstyr til Bauhaus

Hos Alvac har vi den seneste tid arbejdet med at installere løfteudstyr i en række Bauhaus-butikker i både Danmark og Sverige. Formålet er, at skåne medarbejderne ved tunge løft, f.eks. når krydsfinérplader og bordplader skal saves til og transporteres fra butikken og ind til savværket. 

Løfteudstyret er monteret på et letløbende traversanlæg og med vakuum-åg, der kan vippe bordpladerne 90° vandret og 90° lodret og samtidigt har en løftekapacitet på op til 125 kg.

Traversanlæggene dækker arealer på ca. 140 kvm og kan ses i funktion i bl.a. Bauhaus Vejle, Odense, Hillerød, Herning og Århus.

Se video af løsningen i brug: 


Industriel løsning til Premier Is

Premier Is blev en af de fem virksomheder i landet, der blev hædret for deres arbejdsmiljø. Isgiganten fik især prisen for deres udvikling af en løftekran, der mindsker tunge løft hos de 65 mand, som står ved ismaskinerne og producerer 20 millioner liter is om året.

Løfteudstyret er udviklet i et tæt samarbejde med ALVAC A/S.


Håndteringsudstyr til SAS Cargo

“SAS Cargo har konstateret et stadig større behov for at gøre hverdagen bedre for vores medarbejdere, der dagligt håndterer en tonnage på ca. 1.000 tons.

Selv om vi i forvejen er en af Europas mest moderne fragtterminaler, er vi stadig på udkig efter værktøj, som gør det tunge arbejde lettere.

Efter en undersøgelse af markedet fik vi kontakt med Alvac A/S fra Lemvig, som med stor interesse har hjulpet os med nogle gode og brugbare løsninger, som vi i dag er meget tilfredse med.

Alvac A/S er imponerende hurtig med deres service, og har derved lagt fundamentet til et fortsat samarbejde i forbindelse med fremtidige nyopførelser af løfteanlæg”

– Mikkel Vagn Hansen, SAS Cargo A/S, Copenhagen Airport