En vakuumløfter fra Alvac A/S hjælper både til at øge effektiviteten og skåner medarbejderne i forbindelse med tunge og gentagne løft. Vakuumløftere kan med fordel benyttes til især uhåndterbare emner, hvor man ønsker et hurtigt og skånsomt løft uden risiko for at lave skader på emnet.

En vakuumløfter bruges i de fleste industrier, herunder lager og logistik, samt produktion og værksted.

Vaeg-svingarm alvac-test 

 

Sådan virker en vakuumløfter

Princippet i en vakuumløfter er ganske enkelt, men åbner op for et utal af anvendelsesmuligheder i industrien. En vakuumløfter suger sig fast til et givent emne ved hjælp af undertryk som skabes af en motor som enten kører på strøm, benzin eller hydraulik. Herved bliver det betydeligt nemmere at løfte og håndtere emnet - enten ved hjælp af en løfteslange eller en talje monteret på f.eks. svingkran, traverskran eller gaffeltruck.

Med en vakuumløfter er det stort set muligt at suge på alle overflader, men løftekapaciteten afhænger både af emnets overfladeareal og tæthed. Hos Alvac har vi gennem tiden udviklet udviklet løfteudstyr til emner der vejer fra 2 kg til 20 tons. Skal der derimod løftes emner med et stort areal, f.eks. metalplader, er det desuden muligt at anvende et vakuumåg, således man undgår nedbøjning af emnet. Se om Alvacs vakuumåg her

Vakuumloefter3_Alvac   Vakuumloefter4_Alvac

Løfteudstyr til ethvert behov

Hos Alvac A/S har vi gennem tiden udviklet udviklet løfteudstyr til emner der vejer fra 2 kg til 20 tons. Skal der derimod løftes emner med et stort areal, f.eks. metalplader, er det desuden muligt at anvende et vakuumåg, således man undgår nedbøjning af emnet.

Alvac er totalleverandør af kundetilpasset løfteudstyr til industrien. Vi har gennem årene udviklet utallige løsninger til vores kunder, hvor der har været specielle krav til hvilke emner der skal løftes, hvor tunge emner der skal løftes og i hvilken radium emnerne skal løftes/flyttes. Vi hjælper naturligvis gerne med at udvikle en løsning, der lever op til din virksomheds behov.

Nederst på siden kan du se eksempler på udførte kundeprojekter som involverer en vakuumløfter.

Ønsker du et tilbud eller demonstration af en vakuumløfter, er du velkommen til at kontakte Alvac Industry på telefon +45 9781 0304 eller ved at benytte kontaktformularen.

BLIV KONTAKTET AF OS